Om Odense Maleren

Hos Odense Maleren er kun det bedste godt nok! Vi udfører alt inden for malerarbejde, og vi maler både for private og erhverv på hele Fyn.

Odense Maleren

Når kun det bedste er godt nok

Det er særligt i kanterne og hjørnerne, at man ser forskellen på udmærket malerarbejde og perfektionistisk malerarbejde. Jeg sværger til den sidstnævnte slags, og uanset projektets størrelse og omfang går jeg altid efter samme høje kvalitet, som var det hjemme hos mig selv.

Omhyggelig og samvittighedsfuld
Navnet er Kasper Andersen, og jeg er en omhyggelig og samvittighedsfuld maler med over 12 års erfaring og begge ben på jorden.

Jeg går højt op i at have en god kontakt til kunderne og selv at kunne følge projekterne til dørs. Det er for mig at se den eneste rigtige måde at sikre mine kunders tilfredshed på.

Firmaet er fra 2015, og vi er i gennemsnit 10 dygtige malere, der glæder os til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt. 

Indendørs malerarbejde

Stort udvalg af ydelser

Hos Odense Maleren benytter vi os udelukkende af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører.

Vi kan klare følgende ydelser:

  • Topciment
  • Alt malerarbejde inde og ude
  • Spartelarbejde
  • Sprøjtemaling
  • Tapetsering og opsætning af filt og væv
  • Graffiti Shield

Løfter også større projekter

Selvom vi hos Odense Maleren er et mindre firma, kan vi både påtage os store og små opgaver.

Vi tilbyder også totalentrepriser på renovering og nybyg. Jeg har dygtige samarbejdspartnere, som kan tilkaldes, hvis din opgave består af en hel entreprise inden for maler-, tømrer-, murer-, VVS- og elektrikerfaget. På den måde behøver du kun at have kontakt til én person gennem hele processen.

Jeg servicerer private, virksomheder og boligforeninger overalt på Fyn, men har du et rigtig spændende projekt, tager jeg gerne på en længere køretur.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.